Spets

Alla vet vad man pratar om när man säger spets, och alla vet att det är ett otroligt populärt material för tillverkningen av sexiga underkläder. Spets är ett tyg som tillverkas genom att man antingen plockar loss trådar ur ett färdigt tyg, eller att man gör öpnningarna från början.
Spets som vi känner det idag uppfanns inte förrän 1500-talet. Det gjordes från början av lin, silke, guld eller silvertrådar, men numera görs det vanligtvis av bomull; de finaste materialen är reserverade för designers som gör de finaste och mest kända designerna.
spets
Ett av de finare märkena för lekmannen som använder spets väldigt mycket är Axami, ett polskt märke som vi nämnt innan. Deras fantastiska designer låter inte blicken vandra någon annanstans, och det är inte bara för hur suggestiva de är. Deras produkter finns att få tag på hos många internetbutiker, men Katsumi.se är den bästa för dig som bor i Sverige, så blev du intresserad är det dit du vill gå.

Vad Axami gör så bra med spets är placeringen av mönstren. Det lämnar alltid precis rätt mängd åt fantasin (när det inte är öppen gren/kupa givetvis). Detta är vad som gör spets så speciellt överhuvudtaget. När det görs rätt tror man att man kan se de viktigaste delarna, men det är så ytterst lite som är kvar i vägen.

Man kan tycka att denna detalj också täcks av fisknät och mesh, men dessa material har inte riktigt samma elegans och känsla av lyx, utan ger en känsla av klubbmiljö istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.