Första inlägget: Dyra eller billiga underkläder

zomer-lingerielade
Det här blir det första inlägget på den här bloggen, och saker som det ska skrivas om är, bland annat, mode och underkläder. För att starta av det hela ska det bli en liten artikel om skillnaden mellan lyxiga
 och mer budgetorienterade damunderkläder. Ska man köpa de dyraste eller går det lika bra med det billigaste? Man kan börja med att säga vad de flesta borde känna till, nämligen att det finns bra lågprismärken och det finns dåliga lyxmärken. Generellt sett så finns det ingen anledning att gå efter det absolut dyraste som finns, eftersom man ofta betalar extra för den lilla loggan i kanten. De allra dyraste är ofta kostsamma på grund av kampanjer och reklam, så de är inte mycket bättre än billigare modeller. 

Ofta är de dyraste märkena ganska små i storleksutbudet, och om man ber om hjälp i butiken ofta försöker butikspersonal hitta något som de har inne i lager som passar kunden. Oturligt nog orsakar det ofta att kunden hamnar i en BH som inte passar riktigt bra, och att personalen inte alltid har den kunskap som krävs gör inte saken bättre. Detsamma gäller även de billigaste märkena, som drar ned tillverkningskostnaderna genom att minska utbudet. Bli dock inte helt nedslagen från att titta på dessa prisklasser, det finns de som är bra och värda priset, men håll det hela i bakhuvudet.

Även i mittenklassen så finns det saker att se upp med, vilket mestadels är samma saker som i de andra klasserna. Man kan läsa recensioner om olika butiker och märken på nätet om man vill veta, man kan även pröva att diskutera olika märken och butiker med sina vänner.

1 Comment

  1. Hej! Det här är en kommentar.
    Gör så här om du vill radera en kommentar, logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.