Axami – vardagslyx i byrålådan

AXAMI-logo
Polska Axami är ett underklädesmärke vars signum är att sätta en elegant och sexig prägel på sina produkter med kvinnan i fokus till ett resonligt pris. Företaget startade upp som ett familjeföretag med mor och dotter som grundare under 90-talet och fokus ligger på att göra designer kreativa och fantasifulla samtidigt som de åkallar en viss je ne sais quois som fångar ögat. Större delen av deras sortiment lyckas med det, och mer därtill.

Den överväldigande majoriteten av underklädestillverkare gör sina produkter i Kina eller Sydostasien, men inte Axami. Axami tillverkar alla sina produkter för hand på hemmaplan i Polen. Detta är mycket attraktivt för den miljömedvetne, men också för den som vill vara säker på att de får bästa möjliga kvalitet.
Eclissi-di-Luna---Dorado-+-Magma
Axamis sortiment delas in i två sektioner: Sexy line och Luxury line. Sexy line är gjord för de heta stunderna i sovrummet medan Luxury line är stilfull och elegant för kvinnor med öga för subtil sensualitet.
Det var inte länge sedan Luxury Line-kollektionerna Eclissi di Luna och In Bloom släpptes, och de är redan stora succéer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.